Welkom in

Buitengewoon Offem

In Buitengewoon Offem komen 425 nieuwe woningen, zowel koop als huur. In het sociale en middel dure segment en de vrije sector. Het aanbod is gevarieerd: van ruime eengezinswoningen en luxe villa’s tot comfortabele appartementen. Een totaal nieuwe wijk waar jong en oud, singles, stellen en gezinnen zich op hun gemak voelen. Een nieuw thuis.

Architectonisch en karakteristiek

De nieuwe woningen worden gebouwd naast het reeds opgeleverde deel Offem Zuid. Offem Zuid en Buitengewoon Offem liggen in het verlengde van de charmante Voorstraat. De nieuwbouw is dan ook geïnspireerd op de authentieke bebouwing aan de Voorstraat, het Lindenplein en Landhuis Klein Offem in Noordwijk Binnen. Ook het groen van het naastgelegen Landgoed Offem komt terug. De karakteristieke architectuur van de buurt wordt de nieuwbouwwijken ingetrokken. Je vindt hier sfeervolle hofjes, leilindes in de straat en veel groen om te spelen.

Planning

Q2 2022

Bouwrijp maken
afgerond

Q3 2022

Start verkoop
fase 1

Q4 2022

Start bouw
fase 1

2023

Start verkoop
fase 2

2023

Oplevering
fase 1

Het Gastenhuis

In Buitengewoon Offem is ook plek voor 20 dementerende ouderen: Het Gastenhuis, waarvan de uitstraling doet denken aan een landhuis. Bijzonder is dat Het Gastenhuis wordt geleid door een (echt)paar met een zorgachtergrond. Zij wonen, eventueel met hun eigen gezin, naast het huis. Dit zorgt voor vertrouwde gezichten, een persoonlijke sfeer en verbinding met de buurt.

Interesse

Meld je vrijblijvend, dan blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Vragen

Vragen over dit project?
Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omwonende en vragen? 
We hebben een pagina voor omwonenden.