Vrijuit wonen in Noordwijk

In Buitengewoon Offem komen ca. 425 nieuwe woningen, zowel koop als huur. In het sociale en middel dure segment en de vrije sector. Het aanbod is gevarieerd: van luxe villa’s tot karakteristieke herenhuizen en comfortabele appartementen. Een totaal nieuwe wijk waar jong en oud, singles, stellen en gezinnen zich op hun gemak voelen. Een nieuw thuis.

Woningen fase 1

Koopwoningen

We bouwen Buitengewoon Offem in fases. In fase 1 komen 81 koopwoningen, waarvan er de eerste 67 nu in verkoop zijn. Bekijk het online verkoopmagazine hier of ga direct naar aanbod.

Alle 67 woningen beschikken over drie woonlagen, meerdere slaapkamers, een ruime woonkamer met open keuken en een fijne tuin. Ze zijn hoogwaardig afgewerkt en energiezuinig. Parkeren doet u gemakkelijk op de eigen oprit, voor de deur of in een van de parkeerhoven. Het aanbod:

  • 40 herenhuizen
  • 10 drie- en vier-onder-één-kapwoningen
  • 10 halfvrijstaande villa's
  • 7 vrijstaande villa's 

Kweeklust en Achterweg
De straten Kweeklust en Achterweg liggen in de zogenoemde ‘Landgoederenzone’. Die dankt zijn naam aan het Landgoed Offem waar de nieuwe wijk, slechts gescheiden door de Woensdagsche Watering, aan grenst. Hier komen de (half)vrijstaande villa’s en enkele drie- en vier-onder-één-kapwoningen. 

Nieuwe Voorstraat
De sfeervolle Nieuwe Voorstraat trekken we door in Buitengewoon Offem. De karakteristieke herenhuizen in deze straat zijn geïnspireerd op de authentieke bebouwing aan de Voorstraat. In totaal worden maar liefst 40 Herenhuizen gerealiseerd. 

Huurwoningen

In fase 1 komen ook 25 grondgebonden eengezinswoningen in de sociale huur. Deze zijn, net als een deel van de vrije sector woningen, ontworpen door Hoogeveen Architecten. Hiernaast komt er aan de Beeklaan een appartementengebouw met ruimte voor 48 sociale huurappartementen. De sociale huurwoningen worden t.z.t. aangeboden op Huren in Holland Rijnland.

Het Gastenhuis

In Het Gastenhuis, een kleinschalige woon-/zorgvoorziening waarvan de uitstraling doet denken aan een landhuis, komen 20 bescheiden appartementen. Bijzonder aan Het Gastenhuis is dat het wordt geleid door een (echt)paar met een zorgachtergrond. Zij wonen, eventueel met hun eigen gezin, naast het Gastenhuis in de zogeheten dienstwoning. Dit zorgt voor vertrouwde gezichten, een persoonlijke sfeer en verbinding met de buurt.

Architectonisch en karakteristiek

De nieuwe woningen worden gebouwd naast het reeds opgeleverde deel Offem Zuid en zijn ontworpen door architectenbureau Van Manen en Hoogeveen Architecten. De architectuur is geïnspireerd op de authentieke bebouwing in de Voorstraat, Landgoed Klein Offem en het Lindenplein. Het ontwerp van de woningen is afwisselend, gedetailleerd en verfijnd.

Net als in de omgeving, vindt u in Buitengewoon Offem straks sfeervolle hofjes en mooie leilindes in de straat. Ook het groen van het naastgelegen Landgoed Offem komt terug. De straten in de wijk zijn breed opgezet en autoluw.  

Planning

Q2 2022

Bouwrijp maken
afgerond

Q3 2022

Start verkoop
fase 1

Q2 2023

Start bouw
fase 1

2023

Start verkoop
fase 2

2024

Oplevering
fase 1

Woningen fase 2

In fase 2 van Buitengewoon Offem komen net als in fase 1 veel eengezinswoningen. Hier maken we circa 110 grondgebonden koopwoningen. Daarnaast komen er 10 koopappartementen in de vrije sector. Verder is er plek voor circa 75 appartementen in het middeldure huursegment en ook in deze fase komen er sociale huurwoningen.

Groene verbindingszone

Tussen de N206 en fase 2 van Buitengewoon Offem komt een groene verbindingszone. Dit groene gebied is onderdeel van de verbinding tussen de duingebieden ten noorden en zuiden van Noordwijk. Het bestaande groen wordt versterkt met verschillende soorten bomen, struikgewassen, planten en bloemen. Op die manier kunnen bijvoorbeeld eekhoorns, padden én bijen zich makkelijk verplaatsen. Als buurtbewoner kunt u uiteraard meegenieten van deze fijne, groene plek, want een deel van de zone maken we toegankelijk. Hier kunt u straks lekker een rondje wandelen of ronddobberen in een kano.

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor een nieuwbouwwoning in Buitengewoon Offem Noordwijk fase 1? Maak dan een account aan via onderstaand formulier.

Geen formulier te zien?

Dan bent u al ingelogd. Klik hier om naar uw account te gaan.

Informatie en verkoop

Algemene vragen over dit project?
Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor vragen over de verkoop van fase 1, neem contact op met onze makelaars.

Omwonende en vragen? 
We hebben een pagina voor omwonenden.

Van der Meer Makelaars
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Leeuw Makelaardij b.v.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.