Verkoop fase 1 gestart!

Op 14 september om 14:00 uur is de eerste fase van Buitengewoon Offem in verkoop gegaan. Oscar de Blanken en Robert Dessing, beiden architect en partner bij het Noordwijkse bureau Van Manen, sloegen de handen ineen voor het ontwerp van een groot deel van Buitengewoon Offem. In Buitengewoon Offem zijn zij verantwoordelijk voor de Nieuwe Voorstraat en een deel van de Landgoederenzone. “Het is een eer voor ons om een stempel te mogen drukken op een groot nieuwbouwgebied in ons eigen dorp. We krijgen vaak positieve reacties van mede-Noordwijkers.”

Inschrijven is mogelijk t/m 28 september 23.59 uur. Het aanbod bekijkt u hier.

 

Over Buitengewoon Offem

De woningen in het project Buitengewoon Offem zijn onderdeel van de nieuwe wijk Offem Zuid. De nieuwbouwwijk ligt straks in het verlengde van de charmante Voorstraat en vlakbij de sfeervolle dorpskern van Noordwijk Binnen. De nieuwbouw is dan ook geïnspireerd op de authentieke bebouwing aan de Voorstraat, het Lindenplein en Landhuis Klein Offem in Noordwijk Binnen. Ook het groen van het naastgelegen Landgoed Offem komt terug. Een sfeervolle woonwijk, waar de komende jaren circa 425 nieuwe eengezinswoningen en appartementen gebouwd gaan worden met voor elk wat wils. 


Op 14 september is de verkoop gestart van de eerste fase met daarin 67 woningen waaronder herenhuizen, drie- en vier-onder-één-kapwoningen, halfvrijstaande woningen en vrijstaande villa’s in verschillende prijsklassen. In Buitengewoon Offem is ook plek voor huurwoningen in het sociale en middeldure huursegment en Het Gastenhuis: een kleinschalige woonzorgvoorziening voor mensen met dementie. Buitengewoon Offem is voor starters en doorstromers, kleine en grote gezinnen en senioren. Elke woning is net weer even anders, van ruim en luxe tot lekker compact en levensloopbestendig. Wat ze gemeen hebben is hun dorpse karakter, rijke detaillering, hoogwaardige afwerking en duurzaamheid. 


In Buitengewoon Offem is aan alles gedacht. Niet alleen de woningen zijn tot in detail uitgewerkt, ook de leefomgeving wordt integraal mee-ontworpen. En dat betekent veel groen om in te spelen, sfeervolle hofjes, leilindes in de straat en water. Maar ook veilige, autoluwe straten, aparte fietsroutes en een goede ontsluiting. Daarbij is er veel aandacht voor klimaatadaptie. Een veranderend klimaat vraagt om slimme manieren om hittestress te voorkomen en wateroverlast na stevige buien te beperken. Dit wordt versterkt door de aanleg van een groene verbindingszone direct langs de N206. Met als extra dat ook vogels, vlinders en bijen alle ruimte krijgen om hun plek te vinden in de wijk. Zo wordt Buitengewoon Offem een geweldige en gezonde wijk voor iedereen, waar samen wonen en leven centraal staan.

Meer over Buitengewoon Offem leest u in het online verkoopmagazine.

 

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor een nieuwbouwwoning in Buitengewoon Offem Noordwijk fase 1? Maak dan een account aan via onderstaand formulier.

Geen formulier te zien?

Dan bent u al ingelogd. Klik hier om naar uw account te gaan.

Informatie en verkoop

Algemene vragen over dit project?
Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor vragen over de verkoop van fase 1, neem contact op met onze makelaars.

Omwonende en vragen? 
We hebben een pagina voor omwonenden.

Van der Meer Makelaars
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Leeuw Makelaardij b.v.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.