Jonge buurtbewoners aan het woord

Buitengewoon Offem is onderdeel van de nieuwe wijk Offem-Zuid. Het al opgeleverde gedeelte heeft zich in twee jaar ontwikkeld tot een levendige buurt en een fijne woonplek voor jong en oud. Zo ook voor Jens (10) en Sophie (9), kinderen van makelaar Linda van der Meer. Ze vertellen hoe het is om hier te wonen.

“Vanaf hier kunnen we samen op de fiets naar school”

“We wonen hier nu ongeveer twee jaar,” vertellen Jens en Sophie. “Hiervoor woonden we ook in Noordwijk, maar dan aan een hele drukke weg.” Hun moeder Linda, makelaar van het project Buitengewoon Offem, was ook als makelaar betrokken bij de eerste fase van Offem-Zuid. Linda: “Al vanaf het begin was ik enthousiast over de woningen en plek. Toen dit huis onverwachts weer in de verkoop kwam, besloten we om er zélf voor te gaan.”

Jens en Sophie zijn blij met die keuze. Beiden kregen een fijne kamer op de bovenste verdieping met genoeg ruimte voor al hun hobby’s. De kleur op de muur mochten ze zelf uitkiezen. Wat het wonen hier verder leuk maakt? “We hebben een trampoline in de tuin! En ik woon nu dichtbij de voetbal,” vertelt Jens. En volgens Sophie? “In de buurt wonen veel kinderen, ook een paar klasgenootjes. School is heel dichtbij, Jens en ik gaan er iedere ochtend samen op de fiets naartoe.”  

“Verderop is een grote, nieuwe speeltuin gemaakt”

En niet onbelangrijk: in de buurt zijn er veel plekken om te spelen. Samen met hun twee jongere broertjes zijn Jens en Sophie vaak buiten te vinden. “Eerst gingen we altijd naar het speeltuintje voor ons huis, maar eigenlijk zijn wij daar nu te groot voor,” vinden Jens en Sophie. “Iets verderop, over de brug, is sinds kort een grotere speeltuin. Die is heel leuk. En straks, als de wijk helemaal af is, zijn er nog meer plekken om te spelen!”

De eerste fase van Buitengewoon Offem komt tegen het al bewoonde gedeelte aan te liggen en bestaat grotendeels uit eengezinswoningen. Ook wonen in deze ruim opgezette, kindvriendelijke buurt? Schrijf u hier in en blijf op de hoogte.

 

Inschrijven

Wilt u op de hoogte blijven van toekomstig aanbod of wilt u zich als reservekandidaat inschrijven voor een woning uit de eerste fase van Buitengewoon Offem? Maak dan een account aan via onderstaand formulier.

Geen formulier te zien?

Dan bent u al ingelogd. Klik hier om naar uw account te gaan.

Informatie en verkoop

Algemene vragen over dit project?
Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor vragen over de verkoop van fase 1, neem contact op met onze makelaars.

Omwonende en vragen? 
We hebben een pagina voor omwonenden.

Disclaimer: aan de informatie en beelden op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Van der Meer Makelaars
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Leeuw Makelaardij b.v.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.