Bouwbord onthuld!

Sinds 17 januari is de plek waar Buitengewoon Offem komt niet meer te missen. Op deze zonnige dag onthulde Did Vastgoedontwikkeling, namens Campri BV, met samenwerkingspartners Stek Wonen en de Gemeente Noordwijk het gloednieuwe bouwbord.

Woningen voor een brede doelgroep

In Buitengewoon Offem komen circa 425 woningen, waarvan een deel sociale huurwoningen namens Stek Wonen. Hans Al, bestuurder van Stek Wonen: "De behoefte aan sociale huurwoningen is groot. Waar het kan, willen we als Stek graag bijdragen aan de verruiming van het aanbod. Als dat lukt op zo'n mooie plek, in een aansprekende nieuwe wijk en met deze kwaliteit, is dat iets om blij van te worden. De woningen die wij hier gaan bouwen zijn aantrekkelijk voor een brede doelgroep."

Levendige en groene wijk

Ook Ed Heijstee, ontwikkelmanager bij Did Vastgoedontwikkeling, is verheugd over de samenwerking: "Stek is een grote en ervaren corporatie in de Bollenstreek. Hun wensen sluiten goed aan bij onze visie voor Buitengewoon Offem als nieuwe inclusieve wijk waar jong en oud, alleenstaanden, stellen en gezinnen, zich thuis voelen." Over enkele jaren vormt dit de plek waar in totaal 1.500 nieuwe bewoners een levendige, groene en vitale wijk vormen. 

Wethouder Theo Alkemade vindt de bouw van het Gastenhuis een ware toevoeging op het woonaanbod in de wijk: "Er is straks plek voor 20 dementerende ouderen in het Gastenhuis. Bijzonder is dat het Gastenhuis wordt geleid door een (echt)paar met een zorgachtergrond. Zij wonen naast het huis en dus midden in de wijk. Dit zorgt voor vertrouwde gezichten, een persoonlijke sfeer en verbinding met de buurt. Wonen in een Gastenhuis is daarnaast betaalbaar voor mensen met een gemiddeld (pensioen)inkomen."

Start verkoop en oplevering

De werkzaamheden op de bouwlocatie zijn in volle gang. Het bouwrijp maken van de grond wordt in dit voorjaar afgerond en naar verwachting gaat fase 1 in het tweede of derde kwartaal van 2022 in verkoop. Binnen vier jaar vindt naar verwachting de oplevering van de laatste woningen plaats. 

 

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor een nieuwbouwwoning in Buitengewoon Offem Noordwijk fase 1? Maak dan een account aan via onderstaand formulier.

Geen formulier te zien?

Dan bent u al ingelogd. Klik hier om naar uw account te gaan.

Informatie en verkoop

Algemene vragen over dit project?
Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor vragen over de verkoop van fase 1, neem contact op met onze makelaars.

Omwonende en vragen? 
We hebben een pagina voor omwonenden.

Van der Meer Makelaars
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Leeuw Makelaardij b.v.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.