Veelgestelde vragen

Wanneer gaat de verkoop van de eerste fase van start?

Op woensdag 14 september is de verkoop van de eerste fase (67 koopwoningen) van start gegaan. Inschrijven is mogelijk t/m woensdag 28 september 23.59 uur.

Wanneer sluit de inschrijving voor de eerste fase?

U kunt zich inschrijven tot en met woensdag 28 september 23.59 uur. Hierna sluit de inschrijving.

Hoe schrijf ik mij in voor de koopwoningen?

Via de woningzoeker kunt u het aanbod bekijken. Vervolgens kunt u in uw persoonlijk account het inschrijfformulier invullen en minimaal 1 en maximaal 10 woningen doorgeven waarvoor u zich wilt inschrijven. Als u uw inschrijfformulier heeft verstuurd, ontvangt u een bevestiging per mail.

Hoe worden de woningen toegewezen?

Zodra de inschrijving sluit, gaat het verkoopteam de inschrijvingen beoordelen op volledigheid en worden de woningen middels loting door de notaris toegewezen. Op die manier wordt de volgorde van toewijzing per bouwnummer bepaald. We verwachten dat wij u uiterlijk in week 40 kunnen berichten over de toewijzing en de vervolgstappen.

Zijn er voorwaarden voor het kopen van een woning in Buitengewoon Offem?

Ja, er zijn een aantal voorwaarden/spelregels:

  • Dubbele inschrijvingen zijn uitgesloten van inschrijving. Indien u samen met iemand koopt, kunt u één keer inschrijven.
  • Niet volledig ingevulde formulieren zijn uitgesloten van inschrijving.
  • Levering van de woning vindt uitsluitend plaats aan degene(n) die op het inschrijfformulier staat/staan vermeld. 
  • Er geldt een zelfbewoningsplicht.
Hoeveel woningen komen er in fase 1?

In fase 1 komen 81 grondgebonden koopwoningen (vrije sector), waarvan de eerste 67 woningen nu in verkoop zijn.

Verder komen er in fase 1 25 grondgebonden sociale huurwoningen, 48 sociale huurappartementen en 20 appartementen voor ouderen met dementie in Het Gastenhuis.

Hoe energiezuinig/duurzaam zijn de woningen?

De woningen zijn uitgerust met een individuele bodemwarmtepomp voor verwarming en verkoeling van uw woning. Dit zorgt gedurende het hele jaar voor een aangename temperatuur in uw huis.

Hiernaast krijgen de woningen een douche-wtw (warmteterugwinning). De wtw zorgt ervoor dat de warmte van het wegstromende douchewater wordt gebruikt om het koude douchewater alvast op te warmen.

Verder zijn de woningen uitstekend geïsoleerd. De ramen zijn voorzien van triple glas (HR+++). Zonnepanelen zijn door dit systeem niet noodzakelijk, maar kunnen wel als optie worden gekozen.

Is er een brochure beschikbaar met meer informatie over het project?

Ja, er is een digitale verkoopmagazine beschikbaar. Deze vindt u hier.

Hoe ziet de planning eruit?

Op woensdag 14 september om 14.00 uur start de verkoop van fase 1. De geplande start bouw van fase 1 is in het tweede kwartaal van 2023. Als alles loopt volgens plan, worden de eerste woningen begin 2024 opgeleverd. 

Waar kan ik terecht met vragen over de verkoop/inschrijven?

Voor vragen of hulp bij het inschrijven kunt u contact opnemen met onze makelaars:

Van der Meer Makelaars (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 071 36 420 90)

De Leeuw Makelaardij (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 071 405 16 30)

Waar kan ik terecht met algemene vragen over het project Buitengewoon Offem?

Voor algemene vragen over het project Buitengewoon Offem kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor een nieuwbouwwoning in Buitengewoon Offem Noordwijk fase 1? Maak dan een account aan via onderstaand formulier.

Geen formulier te zien?

Dan bent u al ingelogd. Klik hier om naar uw account te gaan.

Informatie en verkoop

Algemene vragen over dit project?
Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor vragen over de verkoop van fase 1, neem contact op met onze makelaars.

Omwonende en vragen? 
We hebben een pagina voor omwonenden.

Van der Meer Makelaars
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Leeuw Makelaardij b.v.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.