Veelgestelde vragen

Hoeveel woningen komen er in fase 1?

In fase 1 komen 81 grondgebonden koopwoningen (vrije sector), waarvan de eerste 67 woningen in september in verkoop zijn gegaan. De inschrijving hiervoor is gesloten, maar u kunt zich nog wel inschrijven als reservekandidaat. Binnenkort gaat er nieuw aanbod in verkoop.

Verder komen er in fase 1 25 grondgebonden sociale huurwoningen, 48 sociale huurappartementen en 20 appartementen voor ouderen met dementie in Het Gastenhuis.

Kan ik mij inschrijven als reservekandidaat?

Ja, u kunt zich inschrijven als reservekandidaat. Via de woningzoeker kunt u het aanbod bekijken. Vervolgens kunt u in uw persoonlijk account het inschrijfformulier invullen en minimaal 1 en maximaal 10 woningen doorgeven waarvoor u zich wilt inschrijven. Als u uw inschrijfformulier heeft verstuurd, ontvangt u een bevestiging per mail.

Hoe gaat het inschrijven in zijn werk?

Via de woningzoeker kunt u het aanbod bekijken. Vervolgens kunt u in uw persoonlijk account het inschrijfformulier invullen en minimaal 1 en maximaal 10 woningen doorgeven waarvoor u zich wilt inschrijven. Als u uw inschrijfformulier heeft verstuurd, ontvangt u een bevestiging per mail.

Wanneer gaan de volgende woningen in verkoop?

Binnenkort gaat er nieuw aanbod in verkoop. Op de hoogte blijven? Maak dan alvast een persoonlijk account aan bij 'Inschrijven'. 

Zijn er voorwaarden voor het kopen van een woning in Buitengewoon Offem?

Ja, er zijn een aantal voorwaarden/spelregels:

  • Dubbele inschrijvingen zijn uitgesloten van inschrijving. Indien u samen met iemand koopt, kunt u één keer inschrijven.
  • Niet volledig ingevulde formulieren zijn uitgesloten van inschrijving.
  • Levering van de woning vindt uitsluitend plaats aan degene(n) die op het inschrijfformulier staat/staan vermeld. 
  • Er geldt een zelfbewoningsplicht.
Hoe energiezuinig/duurzaam zijn de woningen?

De woningen in Buitengewoon Offem zijn gasloos en uitgerust met een individuele bodemwarmtepomp voor verwarming en verkoeling van uw woning. Dit zorgt gedurende het hele jaar voor een aangename temperatuur in uw huis.

Hiernaast krijgen de woningen een douche-wtw (warmteterugwinning). De wtw zorgt ervoor dat de warmte van het wegstromende douchewater wordt gebruikt om het koude douchewater alvast op te warmen.

Verder zijn de woningen uitstekend geïsoleerd. De ramen zijn voorzien van triple glas (HR+++). Zonnepanelen zijn door dit systeem niet noodzakelijk, maar kunnen wel als optie worden gekozen.

Is er een brochure beschikbaar met meer informatie over het project?

Ja, er is een digitale verkoopmagazine beschikbaar. Deze vindt u hier.

Hoe ziet de planning eruit?

De geplande start bouw van fase 1 is in het tweede kwartaal van 2023. Als alles loopt volgens plan, worden de eerste woningen in 2024 opgeleverd. 

Waar kan ik terecht met vragen over de verkoop/inschrijven?

Voor vragen of hulp bij het inschrijven kunt u contact opnemen met onze makelaars:

Van der Meer Makelaars (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 071 36 420 90)

De Leeuw Makelaardij (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 071 405 16 30)

Waar kan ik terecht met algemene vragen over het project Buitengewoon Offem?

Voor algemene vragen over het project Buitengewoon Offem kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Inschrijven

Wilt u op de hoogte blijven van toekomstig aanbod of wilt u zich als reservekandidaat inschrijven voor een woning uit de eerste fase van Buitengewoon Offem? Maak dan een account aan via onderstaand formulier.

Geen formulier te zien?

Dan bent u al ingelogd. Klik hier om naar uw account te gaan.

Informatie en verkoop

Algemene vragen over dit project?
Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor vragen over de verkoop van fase 1, neem contact op met onze makelaars.

Omwonende en vragen? 
We hebben een pagina voor omwonenden.

Disclaimer: aan de informatie en beelden op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Van der Meer Makelaars
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Leeuw Makelaardij b.v.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.