In de buurt van… bijna alles

Het is sfeervol en gemoedelijk, met alles wat u wilt dichtbij, op 10 fietsminuten van het strand en midden in het groen. Met de bouw van circa 425 nieuwe woningen, zowel koop als huur, is er voor elk wat wils. Noordwijk is levendig met een bruisend centrum waar u van alles kunt doen, zoals winkelen, lekker uit eten en het prachtige strand bezoeken. Noordwijk heeft daarnaast tal van sportfaciliteiten, goede scholen en er zijn leuke evenementen. Kortom, deze woonplek heeft alles wat u nodig heeft voor een heerlijk leven. 

Bij dorp en duin

Eén van de voordelen van wonen in Buitengewoon Offem is de ideale ligging. De woningen grenzen direct aan het al gebouwde en bewoonde deel van Offem-Zuid. In de directe omgeving vindt u de charmante Voorstraat met gezellige restaurants zoals Bistro Hof van Holland, maar ook nodige voorzieningen als de supermarkt en tandarts. Verse bloemen haalt u bij de wekelijkse markt op het Kloosterplein. Voor ambachtelijk brood, en romige kazen kunt u terecht in de Kerkstraat. 

Bij strand en zand

Op de fiets bereikt u binnen een paar minuten het gezellige centrum van Noordwijk. In de Hoofdstraat vindt u zowel de grotere, bekende winkelketens als kleinere boetiekwinkels. Fiets een klein stukje door en u staat met uw voeten in het zand. Het uitgestrekte strand van Noordwijk is de perfecte plek om te ontspannen na een drukke werkdag. Of om bij Branding Beachclub een warme zomeravond door te brengen, met heerlijk eten en goede muziek.

Zo in Leiden, Den Haag en Amsterdam

Een dagje naar kantoor of een hapje eten bij vrienden? Met de auto rijdt u via de Beeklaan gemakkelijk de N206 op om daarna uw weg te ver volgen op de A44. Binnen 20 minuten bent u in Leiden en binnen 30 minuten in Den Haag. Amsterdam bereikt u binnen een paar minuten extra. Kom vervolgens weer thuis en parkeer uw auto op de eigen oprit, voor de deur of in een van de parkeerhoven aan de achterzijde van uw woning.

Ligging

De nieuwe wijk bestaat uit twee deelgebieden. Het eerste deelgebied is opgesplitst in drie zones: Weidezone, Kernzone en Landgoederenzone. De Kernzone met 54 koopwoningen is in verkoop.

Het aanbod bestaat uit charmante herenhuizen, statige drie- en vier-onder-éénkapwoningen en luxe vrijstaande en halfvrijstaande villa’s. Het tweede deelgebied wordt later ontwikkeld. 

Verhalen

  • Het al opgeleverde gedeelte heeft zich in twee jaar ontwikkeld tot een levendige buurt en een fijne woonplek voor jong en oud.

  • Op de plek van het toekomstige Buitengewoon Offem staat momenteel het kleinste huisje van Noordwijk.

  • Architecten Oscar de Blanken en Robert Dessing vertellen over het ontwerp van Buitengewoon Offem.

Meer lezen?

Wilt u meer lezen over de architectuur en de verschillende woningtypes? Of te weten komen hoe energiezuinig de woningen zijn en waar de ecologische zone komt? Blader dan eens door onze brochure.