Bouwnieuws

Wij zijn inmiddels gestart met voorbereidingswerkzaamheden voor de bouw van circa 425 huur- en koopwoningen. Op deze pagina geven we een overzicht van onze werkzaamheden en blikken we terug op de eerste informatiebijeenkomst voor omwonenden.

Wat gaat er de komende periode gebeuren?
Op dit moment is begonnen met het bouwrijp maken van de grond. Dat betekent dat het maaiveld wordt bewerkt zodat gestart kan worden met de bouw. Een bouwrijp terrein is een terrein zonder verhardingen, funderingen, gebouwen, bomen en wortels, struiken en andere obstakels die de aanvang van de bouwwerkzaamheden in de weg kunnen staan. Daarnaast worden de kabels en leidingen onder de grond, zoals riolering en internet, aangelegd. We verwachten in het vierde kwartaal van 2022 te starten met de bouw van fase 1.

Informatiebijeenkomst 27 mei 2021
Vorig jaar vond er op 27 mei een digitale informatiebijeenkomst plaats voor buren. Informatie over de bijeenkomst kunt u hier downloaden:

Vragen en contact
Blijft u graag op de hoogte van de ontwikkelingen betreffende de bouw van Buitengewoon Offem? Laat ons dat weten door een e-mail te sturen met uw aanmelding naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt gemiddeld elke zes weken een nieuwsupdate per e-mail. 

Wanneer u vragen en/of opmerkingen heeft over de bouwplaats, de voortgang van de werkzaamheden of overige zaken, kunt u eveneens contact opnemen via ons e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In geval van nood
Bij calamiteiten kunt u terecht bij Laurens Smits, projectleider.
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 - 391 906 31

Interesse

Heb je belangstelling voor een nieuwbouwwoning in Noordwijk, Buitengewoon Offem fase 1? Meld je dan via dit formulier en geef alvast je woningvoorkeuren door!

Vragen over dit project?
Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omwonende en vragen? 
We hebben een pagina voor omwonenden.

Informatie en verkoop

Van der Meer Makelaars
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Leeuw Makelaardij b.v.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.