Bouwnieuws

Wij zijn inmiddels gestart met voorbereidingswerkzaamheden voor de bouw van circa 425 huur- en koopwoningen. Op deze pagina geven we een overzicht van onze werkzaamheden en de planning en vindt u een situatietekening van het plangebied.

Wat gaat er de komende periode gebeuren?
De grond van fase 1 is inmiddels bouwrijp gemaakt. Een bouwrijp terrein is een terrein zonder verhardingen, funderingen, gebouwen, bomen en wortels, struiken en andere obstakels die de aanvang van de bouwwerkzaamheden in de weg kunnen staan. Op dit moment verwachten wij dat er in 2023, aan het eind van het 1e kwartaal/begin van het 2e kwartaal, gestart wordt met de bouw. 

Informatiebijeenkomst 27 mei 2021
Vorig jaar vond er op 27 mei een digitale informatiebijeenkomst plaats voor buren. Informatie over de bijeenkomst kunt u hier downloaden:

Vragen en contact
Blijft u graag op de hoogte van de ontwikkelingen betreffende de bouw van Buitengewoon Offem? Laat ons dat weten door een e-mail te sturen met uw aanmelding naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt gemiddeld elke zes weken een nieuwsupdate per e-mail. 

Wanneer u vragen en/of opmerkingen heeft over de bouwplaats, de voortgang van de werkzaamheden of overige zaken, kunt u eveneens contact opnemen via ons e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In geval van nood
Bij calamiteiten kunt u terecht bij Laurens Smits, projectleider.
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 - 391 906 31

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor een woning of op de hoogte blijven van toekomstig aanbod? Maak dan een account aan via onderstaand formulier.

Geen formulier te zien?

Dan bent u al ingelogd. Klik hier om naar uw account te gaan.

Informatie en verkoop

Algemene vragen over dit project?
Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor vragen over de verkoop van fase 1, neem contact op met onze makelaars.

Omwonende en vragen? 
We hebben een pagina voor omwonenden.

Disclaimer: aan de informatie en beelden op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Van der Meer Makelaars
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Leeuw Makelaardij b.v.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.